DJ:N:DRUMS FEAT SAX

Fortsæt

DJ:N:DRUMS

DJs
DJ:N:DRUMS er en gruppe med masser af musikalitet og talent. Har du ikke oplevet dem live, så er du helt klart gået glip af noget!

Ønsker du at booke DJ:N:DRUMS til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på DJ:N:DRUMS.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 23601212 el. mcproduction@live.dk for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke DJ:N:DRUMS

DJ’s, der spiller både lounge-, jazz- og partymusik. Bevæbnet med en DJ pult og et elektronisk trommesæt sætter DJ:N:DRUMS nye standarder for den traditionelle DJ. Det er tydeligt, at de unge og velklædte fyre har mange års erfaring inden for musikken. Det kræver nemlig en helt eminent timing at kombinere DJ med live-musik.

Med et enormt repertoire fra 60’erne og frem, er der garanti for, at dansegulvet bliver trampet skævt, når drengene sætter gang i festen med hit på hit på hit. De elektroniske trommer giver DJ-pulten mere liv og det vil føles som en meget mere nærværende liveoplevelse, da kombinationen af disse to elementer både giver masser af energi til festen og en fantastisk stemning.

DJ:N:DRUMS medbringer selv topprofessionelt udstyr, der også inkluderer lyd og lys, så du får en helt gennemført oplevelse med de dygtige drenge. De kan også engageres med en saxofonist, der yderligere hæver niveauet og gør musikoplevelsen helt fænomenal.

Book DJ:N:DRUMS – eller evt. også med saxofon og giv dine gæster en uforglemmelig oplevelse for både øjne og ører.

Book DJ:N:DRUMS FEAT SAX

Endnu mere om DJ:N:DRUMS

Erfaring, spilleglæde og passion for den gode musik er det, der kendetegner gruppen. De tager publikum gennem de største hits fra musikhistorien og bringer dem dermed på en tidsrejse, hvor de kan høre den bedste musik fra 5 årtier. Dertil bliver oplevelsen opløftet af de yderst fantastiske trommer, der giver festen et ekstra niveau. Koncerten kan gøres endnu mere intens med en live saxofon, der forener DJ-mix og liveband-oplevelsen i en helt ny og unik konstellation.

Mangler du et velklædt, velspillende og vanvittigt eksklusivt musikalsk indslag? Så er DJ:N:DRUMS svaret. Giv dit publikum et band, der både får dem på dansegulvet, men også skaber fælles, skøn stemning med store hits i nye fortolkninger.

ANMELDELSER:

DJ:N:DRUMS FEAT SAX spillede til vores bryllup d. 20. oktober 2018. Alle gæsterne var vilde med dem. Dansegulvet var aldrig tomt i de 4 timer de var på. Aldrig en fest igen uden dem!! MVH Charlotte.

DJ:N:DRUMS FEAT SAX

Endnu en forrygende fest i bedste Medikomstil lørdag aften, hvor vi havde æren af Scarlet Pleasure efterfulgt af DJ:N:DRUMS FEAT SAX til at gøre aftenen uforglemmelig. Scarlet Pleasure fik taget til at lette på DOK5000, og DJ:N:DRUMS FEAT SAX overtog stafetten.

Det tog gæsterne en lille halv time at komme sig over den første koncert, og mange brugte derfor tiden på blot at nyde de rigtige hits i synergi med saxofon og livetrommer. Og i takt med at de tre unge mænd lærte det brede publikum at kende, bevægede flere og flere sig på dansegulvet.

Jeg var generelt overrasket over, hvor mange af mine yndlingshits, der blev mixet i løbet af aftenen, men de fik for alvor min opmærksomhed, da de turde udfolde sig og provokere os alle ved at afspille Ude Af Kontrol. Jeg var solgt. Så var de ikke længere de respektfulde herrer, vi mødte ved ankomsten, som tilbød direktøren en venskabelig øl. Nej, festen var overtaget med et brag, og de spillede nu det, de netop havde lyst til – og lykkedes samtidig med at stimulere os til at trampe rundt, danse på bordene og konstant højne humøret, så fyrene på dansegulvet smed skjorterne i skøn forening med saxofonisten.

Tusind tak til DJ:N:DRUMS FEAT SAX for at sørge for, at festen afsluttede på samme høje niveau, som den startede!

Lytfi
Medikom

We couldn’t dream of a better DJ for our wedding! Discrete during the dinner and excellent music during the party… Our guests danced until 5:30 am! Super nice staff, so helpful and professional! Totally recommending them! Regards Morten